Champagne & andere bubbels
Ons IFS-certificaat geldt niet voor onze wijnhandelsactiviteiten. De meeste van onze leveranciers zijn echter IFS- en/of BRCGS-gecertificeerd.
Mousserende wijnen
Wat mousserende wijnen onderscheidt van andere niet-mousserende wijnen zijn de bubbels. Er zijn verschillende
soorten mousserende wijn. De bekendste is champagne. Hij wordt uitsluitend in de Champagnestreek geproduceerd. Hij wordt gemaakt volgens de zogenaamde «méthode traditionnelle champenoise». De wijn in de fles ondergaat een tweede gisting na toevoeging van een bepaalde hoeveelheid suiker.
EDMOND THERY SILVER ROSE
12%
75cl
CAVA JAUME SERRA ICE BLANCO
11.5%
75cl
MOUSSEUX VEUVE DUBARRY
8.5%
75cl
Champagne Pierre Philippe brut tradition
13,5%
75cl
Favoriet : De wijngaarden voor de cuve Pierre Philippe zitten in Hautvillers, op 5 kilomter van Epernay, in het hart van de champagnestreek. Het is hier dat Dom Perignon rond 1681 de eerste champagnebubbels ontedekte.
Prosecco brut botter
13%
75cl
Crémant d'Alsace brut Puits des Moines
12,5%
75cl
Mousseux brut Blanc de Blancs Pol de Renier
12,5%
75cl
Mousseux demi-sec Blanc de Blancs Pol de Renier
15,5%
75cl
Cava brut nature Jaume Serra
15%
75cl
Gold Ed. Thery Chardonnay brut
12%
75cl